DVTadvies weer in Top 250 Groeibedrijven

5 mrt 2020 | nieuwsbericht

Top 250 Groeibedrijven van Nederland

5 MAART 2020 – Met trots mogen wij melden dat DVTadvies voor de derde keer op rij in de Top 250 Groeibedrijven van Nederland staat.
Deze lijst met de grootste groeiers van ons land is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE), in samenwerking met nlgroeit. Wij danken onze klanten én medewerkers voor het vertrouwen!

Over nlgroeit

Bij nlgroeit werken ondernemers samen aan één doel: ondernemers laten doorgroeien om zo de Nederlandse economie te versterken. Men biedt een platform waar ondernemers elkaar helpen om hun volgende groeistap te zetten. Mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken, NLevator, NL2025 en de Kamer van Koophandel.

Trots

Net als bij het winnen van die andere bekende groeiprijs, de Gazellen Awards, zijn wij erg blij met onze plek in deze Top 250 Groeibedrijven. Vooral omdat het opnieuw onderstreept dat steeds meer klanten ons het vertrouwen geven.

We winnen steeds vaker grote nieuwe opdrachten, zoals onlangs de gemeente Leiden. Daarnaast hebben wij veel gerenommeerde klanten voor wie wij langdurig mogen werken. Van overheidsinstanties tot multinationals, zorginstellingen, universiteiten, datacenters en veel andere sectoren.

DVTadvies

DVTadvies is hét integrale advies- en inspectiebureau op het gebied van Duurzaamheid, Veiligheid en Technisch advies (DVT). Wij leveren o.a. expertise op het gebied van asbest en asbestinventarisaties (voorheen als 'Contraa'), en daarnaast op een zeer breed scala aan gebieden. Meer over de diensten van onze dynamische organisatie vindt u hier: www.dvtadvies.nl.