Zusterbedrijf DVTadvies weer in Top 250 Groeibedrijven

mrt 5, 2020 | nieuwsbericht

Top 250 Groeibedrijven van Nederland

5 MAART 2020 – Met trots mogen wij melden dat DVTadvies, het zusterbedrijf van Contraa, voor de derde keer op rij in de Top 250 Groeibedrijven van Nederland staat.
Deze lijst met de grootste groeiers van ons land is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE), in samenwerking met nlgroeit. Wij danken onze klanten én medewerkers voor het vertrouwen!

Over nlgroeit

Bij nlgroeit werken ondernemers samen aan één doel: ondernemers laten doorgroeien om zo de Nederlandse economie te versterken. Men biedt een platform waar ondernemers elkaar helpen om hun volgende groeistap te zetten. Mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken, NLevator, NL2025 en de Kamer van Koophandel.

Trots

Net als bij het winnen van die andere bekende groeiprijs, de Gazellen Awards, zijn wij erg blij met onze plek in deze Top 250 Groeibedrijven. Vooral omdat het opnieuw onderstreept dat steeds meer klanten ons het vertrouwen geven.

We winnen steeds vaker grote nieuwe opdrachten, zoals onlangs de gemeente Leiden. Daarnaast hebben wij veel gerenommeerde klanten voor wie wij langdurig mogen werken. Van overheidsinstanties tot multinationals, zorginstellingen, universiteiten, datacenters en veel andere sectoren.

Contraa zusterbedrijf van DVTadvies

Contraa BV is sinds 1 juli 2018 zusteronderneming van DVTadvies BV. Dit heeft grote voordelen voor u als klant. Wij kunnen u op een breder gebied ontzorgen en adviseren. DVTadvies is hét integrale advies- en inspectiebureau op het gebied van Duurzaamheid, Veiligheid en Technisch advies (DVT). Door als zusteronderneming te werken, kunnen wij onze dienstverlening nog verder optimaliseren. Meer over de diensten van deze dynamische organisatie vindt u hier: www.dvtadvies.nl.