Hoe wij omgaan met COVID-19

3 mrt 2021 | nieuwsbericht

U kent ons als een nuchtere, pragmatische partij op het gebied van asbest. Het zijn opeens roerige tijden, waarin met name veiligheid en gezondheid een onverwacht grote rol spelen. In dit nieuwsbericht willen wij u graag informeren over wat u van ons kunt verwachten in de komende periode.

E-mail en telefonische bereikbaarheid

Sinds enige tijd werken onze collega’s vaker thuis. Wij zijn uiteraard per e-mail, en ook telefonisch bereikbaar. In de e-mailhandtekening van onze medewerkers staat vaak een 06-nummer waarop zij bereikbaar zijn. Anders kunt u ons bereiken op het algemene nummer (030-2238690) en zullen wij u doorschakelen of een bericht sturen aan de desbetreffende medewerker.

Bezoekafspraken

We proberen de fysieke afspraken zoveel mogelijk te beperken. Waar mogelijk zullen wij dit vervangen door een telefonische afspraak of door een videoconferentie. Mocht het noodzakelijk zijn om fysiek af te spreken, dan houden wij rekening met de 1,5 meter afstand van elkaar. Wij zullen bij binnenkomst niet de hand schudden en alleen onze eigen materialen/meetmiddelen aanraken.

Werkzaamheden

We zullen er alles aan doen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bij opnames op locatie houden wij rekening met de maatregelen van het RIVM. Wij schudden dus ook hier geen handen, houden 1,5 meter afstand en medewerkers die maar de minste ziekteverschijnselen vertonen, blijven thuis. Onze medewerkers werken zo veel mogelijk vanuit huis. Elke medewerker beschikt bij ons over een laptop, dus het thuis uitwerken van rapportages e.d. is voor onze medewerkers geen probleem. Tevens is ons kantoor open voor iedereen die toch liever op kantoor werkt. Voor hen geldt wel dat zij geen ziekteverschijnselen mogen vertonen en ook op kantoor rekening houden met de maatregelen van het RIVM.

Zijn er vragen die met bovenstaande informatie niet beantwoord zijn, dan horen we dit graag. Mocht er iets veranderen, hoort u dit uiteraard zo snel mogelijk van ons.

Wij wensen u allen veel veiligheid, wijsheid en een goede gezondheid toe in deze onzekere tijden.

DVTadvies

DVTadvies is hét integrale advies- en inspectiebureau op het gebied van Duurzaamheid, Veiligheid en Technisch advies (DVT). Wij leveren o.a. expertise op het gebied van asbest en asbestinventarisaties (voorheen als 'Contraa'), en daarnaast op een zeer breed scala aan gebieden. Meer over de diensten van onze dynamische organisatie vindt u hier: www.dvtadvies.nl.