Contraa heet nu DVTadvies

15 feb 2023 | nieuwsbericht

Vanaf 1 januari 2023 gaat Contraa verder als DVTadvies

U kende Contraa vermoedelijk al als zusterbedrijf van ingenieurs- en inspectiebureau DVTadvies. We hadden al jaren een zeer nauwe en plezierige samenwerking. Contraa is zelfs gehuisvest in het hoofdkantoor van DVTadvies. We kunnen met plezier en uiterst korte lijnen bouwen op elkaars brede kennis en ervaring op het gebied van inspecties en andere technische diensten. Zelfs aan de logo’s kon u duidelijk zien dat we ‘familie’ waren.

De overname van Contraa door DVTadvies zal dan ook geen grote verrassing zijn. Het is natuurlijk wel een beetje jammer om een vertrouwde merknaam zoals Contraa los te laten. U krijgt er echter een nog sterkere merknaam voor terug.

DVTadvies is in de markt een zeer gerespecteerde partner, snel groeiend, met inmiddels circa 90 medewerkers en drie vestigingen in Nederland (Utrecht, Rotterdam en Eindhoven). We werken voor een breed scala aan bekende bedrijven en (overheids)instanties.

Vertrouwd asbestteam, veel meer diensten

Onze diensten en het vertrouwde team op het gebied van asbestinventarisatie en -advies blijven ongewijzigd, u krijgt er daarnaast gewoon veel meer bij. Heeft u vragen over asbest of wilt u een asbestinventarisatie? Of heeft u interesse in een van onze andere expertises op het gebied van duurzaamheid, (brand)veiligheid of technisch advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Meer weten over DVTadvies? Zie: dvtadvies.nl

P.S. Eén klein praktisch detail verandert er wel: voor vragen over kunt u ons voortaan e-mailen via asbest@dvtadvies.nl

DVTadvies

DVTadvies is hét integrale advies- en inspectiebureau op het gebied van Duurzaamheid, Veiligheid en Technisch advies (DVT). Wij leveren o.a. expertise op het gebied van asbest en asbestinventarisaties (voorheen als 'Contraa'), en daarnaast op een zeer breed scala aan gebieden. Meer over de diensten van onze dynamische organisatie vindt u hier: www.dvtadvies.nl.