Projectbegeleiding en directievoering

Het is zeer belangrijk dat een sloop- en/of renovatieproject nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Vandaar dat Contraa projectbegeleiding en directievoering aanbiedt tijdens deze projecten.

Wat kunt u van ons verwachten?

Tijdens de projectbegeleiding en directievoering van een sloop en/of renovatieproject bewaken de inspecteurs van Contraa o.a. op de volgende onderdelen:

  • Voortgang op de bouwplaats
  • Kwalitatief goed uitvoeren van de werkzaamheden
  • Controle van de gebruikte materialen
  • Correcte facturering tijdens het project

Wij hebben jarenlange relevante kennis en ervaring betreffende deze projecten. Wij houden dan ook deskundig en efficiënt toezicht op de vooruitgang en oplevering van uw sloop- en/of renovatieproject.

Hoe complex is uw project?

Aangezien onze inspecteurs ervaren zijn, kunnen wij ook de complexe projecten begeleiden. Het is vaak wenselijk dat wij dagelijks beschikbaar zijn bij deze complexe projecten. Dit doen wij graag. Bij minder complexe projecten is dit ook een mogelijkheid, echter wordt er ook vaak gekozen voor steekproefsgewijze periodieke beoordelingen. Wij zullen met u in gesprek gaan over wat voor uw project aan te raden is.

Om de bevindingen van onze inspecteur inzichtelijk te maken, stellen wij voor u een voortgangsrapportage op. Hierin kunt u op een overzichtelijke manier precies zien of de planning wordt aangehouden, de vooruitgang van de werkzaamheden wenselijk verloopt en of de kwaliteit geleverd wordt die u wenst.

Wilt u zekerheid bij uw project?

Door projectbegeleiding en directievoering uit te laten voeren door de professionals van Contraa, bent u er zeker van dat uw project naar wens verloopt of dat er op tijd bijgestuurd kan worden indien nodig.

Heeft u interesse in deze dienst of wilt u in gesprek met ons? Neem contact met ons op, zodat we kunnen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Contraa zusterbedrijf van DVTadvies

Contraa BV is sinds 1 juli 2018 zusteronderneming van DVTadvies BV. Dit heeft grote voordelen voor u als klant. Wij kunnen u op een breder gebied ontzorgen en adviseren. DVTadvies is hét integrale advies- en inspectiebureau op het gebied van Duurzaamheid, Veiligheid en Technisch advies (DVT). Door als zusteronderneming te werken, kunnen wij onze dienstverlening nog verder optimaliseren. Meer over de diensten van deze dynamische organisatie vindt u hier: www.dvtadvies.nl.