Inventarisatie­rapport

In het asbestinventarisatierapport wordt het doel van de asbestinventarisatie vermeldt. Dit kan voor een verbouwing, renovatie of sloop zijn.

Daarnaast worden uitgebreid de bevindingen van het onderzoek beschreven in het rapport. Er wordt aan de hand van tekeningen aangegeven waar er mogelijk asbest zit. Per genomen monster wordt er beschreven wat voor type asbest het is en een advies over hoe hiermee om te gaan. Tot slot wordt er een conclusie en aanbeveling geschreven aan de hand van het voorgenomen doel van het inventarisatierapport.

Heeft u twijfels of u een asbestinventarisatierapport nodig heeft? Neem gerust contact met ons op!

 Waarom klanten voor Contraa BV kiezen:

Kwaliteit

Overzichtelijke rapportages

Gecertificeerd

Snel handelen

Contraa zusterbedrijf van DVTadvies

Contraa BV is sinds 1 juli 2018 zusteronderneming van DVTadvies BV. Dit heeft grote voordelen voor u als klant. Wij kunnen u op een breder gebied ontzorgen en adviseren. DVTadvies is hét integrale advies- en inspectiebureau op het gebied van Duurzaamheid, Veiligheid en Technisch advies (DVT). Door als zusteronderneming te werken, kunnen wij onze dienstverlening nog verder optimaliseren. Meer over de diensten van deze dynamische organisatie vindt u hier: www.dvtadvies.nl.