Over Ons

Contraa asbestexpertise en advies is een gespecialiseerd asbestinventarisatiebureau in Utrecht met ervaren inspecteurs.

Over Contraa

Naast asbestinventarisaties doen wij ook advisering en projectmanagement. Wij zijn in het bezit van het Procescertificaat Asbestinventarisatie bij Normec Certification. Tevens zijn al onze inspecteurs in het bezit van het persoonscertificaat Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA).

Onze visie

Onze visie: “Opdrachten uitvoeren op een kwalitatief goede en efficiënte wijze, waarbij economisch verantwoorde en duurzame oplossingen geboden worden voor vraagstukken omtrent asbest.”

Vanuit deze gedachte concentreren wij ons op het duurzaam inrichten van de samenleving en erkennen wij dat onze activiteiten hier invloed op kunnen hebben. Dit brengt een maatschappelijke verantwoordelijkheid met zich mee, die Contraa BV op zich neemt met als basis integer, zorgvuldig en respectvol handelen.

Onze missie

Onze missie: “Het verzorgen van advies en doelmatig inzetten van asbestinventarisatie, rekening houdend met een duurzame ontwikkeling van onze leefomgeving, gebaseerd op wederzijdse loyaliteit tussen onze klanten, medewerkers en partners.“

Hierbij maken we gebruik van onze brede kennis en jaren ervaring. Belangrijk vinden wij het met respect omgaan met budget, termijn en het eisenprogramma van de klant. Ook houden wij de wettelijke randvoorwaarden en ontwikkelingen op asbestgebied goed in de gaten.

Gecertificeerd bedrijf

Werken met asbest brengt risico’s met zich mee. Juist daarom is het belangrijk dat u uw asbestinventarisaties uit laten voeren door een gecertificeerd bedrijf. Werken met een gecertificeerd bedrijf houdt in dat er deskundig, veilig en gezond gewerkt wordt. Wil je weten of een bedrijf gecertificeerd is om asbestinventarisatie uit te voeren, dan kun je dit nakijken op www.ascert.nl. Ook Contraa BV is gecertificeerd bedrijf om inventarisaties uit te voeren. Ons procescertificaat is te downloaden via onderstaande link. 

Contraa zusterbedrijf van DVTadvies

Contraa BV is sinds 1 juli 2018 zusteronderneming van DVTadvies BV. Dit heeft grote voordelen voor u als klant. Wij kunnen u op een breder gebied ontzorgen en adviseren. DVTadvies is hét integrale advies- en inspectiebureau op het gebied van Duurzaamheid, Veiligheid en Technisch advies (DVT). Door als zusteronderneming te werken, kunnen wij onze dienstverlening nog verder optimaliseren. Meer over de diensten van deze dynamische organisatie vindt u hier: www.dvtadvies.nl.