Uitgelichte nieuws  •  15 maart, 2020

Zusterbedrijf DVTadvies weer in Top 250 Groeibedrijven

Met trots mogen wij melden dat DVTadvies, het zusterbedrijf van Contraa, voor de derde keer op rij in de Top 250 Groeibedrijven van Nederland staat.

Deze lijst met de grootste groeiers van ons land is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE), in samenwerking met nlgroeit. Wij danken onze klanten én medewerkers voor het vertrouwen!

Hoe wij omgaan met COVID-19

Hoe wij omgaan met COVID-19

U kent Contraa als een nuchtere, pragmatische partij op het gebied van asbest. Het zijn opeens roerige tijden, waarin met name veiligheid en...

Lees meer

Contraa zusterbedrijf van DVTadvies

Contraa BV is sinds 1 juli 2018 zusteronderneming van DVTadvies BV. Dit heeft grote voordelen voor u als klant. Wij kunnen u op een breder gebied ontzorgen en adviseren. DVTadvies is hét integrale advies- en inspectiebureau op het gebied van Duurzaamheid, Veiligheid en Technisch advies (DVT). Door als zusteronderneming te werken, kunnen wij onze dienstverlening nog verder optimaliseren. Meer over de diensten van deze dynamische organisatie vindt u hier: www.dvtadvies.nl.